Kirjoja part XI

Viimeksi luettuja: Carlos Ruiz Zafónin Taivasten vanki, Ernest Hemingwayn Kenelle kellot soivat, Joni Skiftesvikin Perämies Jokelan kotiinpaluu, Honey Aaltosen Cisse Häkkinen -elämäkerta. Uudelleen luettu Alice Munron Kerjäläistyttö, John Hawkesin Adventures in Alaskan Skin Trade & Oscar Hijuelosin Mambo Kings.

Lukemista odottavat ainakin Ian McEvanin Sovitus (kesken), Chuck Palahniukin Tukehtuminen (kesken), Guy de Maupassantin novellikokoelma Tunnustus (kesken), Lin Jutangin Maallinen onni (kesken), Keay Davidsonin Carl Sagan: A Life -elämäkerta (kesken), Siri Hustvedtin Amerikkalainen elegia, Raymond Chandlerin Syvä uni, Gabriel García Marquezin Patriarkan syksy, Viktor Suvorovin Akvaario, sekä edelleen Baudelairen Pariisin ikävä ja Anatole Francen Paita.

Aiemmin: I, II, II revisited, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX & X.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *